Hem > Överföra mallar till skrivaren med datorn (Windows) > Radera skrivardata från datorn (Windows)

Radera skrivardata från datorn (Windows)

Använd P-touch Transfer Manager för att radera skrivardata från din dator. P-touch Transfer Manager installeras tillsammans med P-touch Editor 5.4., dvs. en tidigare version av P-touch Editor än den version du kanske använder idag. För att ladda ner P-touch Editor 5.4 ska du söka efter det tillämpligatipset för Vanliga frågor & felsökningsupport.brother.com.

1. Starta P-touch Editor 5.4.

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Editor eller dubbelklicka på ikonen P-touch Editor på skrivbordet.

*Beroende på datorns operativsystem kan det hända att mappen Brother P-touch inte skapas.

2. Starta P-touch Transfer Manager-fönstret.
    Klicka på Arkiv>Överför mall>Överför.
  3. Anslut din dator till etikettskrivaren och slå på etikettskrivaren.
    Modellnamnet på skrivaren visas vid en skrivarikon i mappvyn i fönstret för P-touch Transfer Manager.
  4. Högerklicka på skrivaren och välj sedan menyn Ta bort alla.
    image

Ett bekräftelsemeddelande visas.

image
  5. Klicka på OK.
    Alla mallar och andra data som är sparade på skrivaren tas bort.