Hem > Skriva ut etiketter med mobila enheter > Överföra mallar som skapats på en dator till skrivaren med en mobil enhet

Överföra mallar som skapats på en dator till skrivaren med en mobil enhet

Relaterade modeller:PT‑E310BT / PT‑E560BT
Använd P-touch Transfer Manager för att spara malldata som skapats med P-touch Editor 5.4 i BLF- eller PDZ-format. Använd Mobile Transfer Express för att skicka den sparade filen från din mobila enhet till skrivaren och skriva ut den.
  • P-touch Transfer Manager installeras tillsammans med P-touch Editor 5.4., dvs. en tidigare version av P-touch Editor än den version du kanske använder idag. För att ladda ner P-touch Editor 5.4 ska du söka efter det respektive tipset i Vanliga frågor & felsökningsupport.brother.com.
  • Kontrollera att du har installerat Mobile Transfer Express på din mobil.
  1. Spara malldata med P-touch Transfer Manager.
    image
    Mer information imageimage Liknande ämnen: Skapa överföringsfiler och överföringspaketfiler (Windows)
  2. Gör något av följande:
    • Spara filen i en molnlagringstjänst och dela den sedan med appen Mobile Transfer Express på din mobila enhet.
    • Skicka filen som en e-postbilaga från din dator till en mobil enhet och spara sedan filen på den mobila enheten.
  3. Anslut skrivaren till den mobila enheten och starta sedan Mobile Transfer Express.
    Malldata visas.
  4. Välj den mall du vill skriva ut och tryck sedan på Transfer (Överför) för att överföra mallen till skrivaren.