Hjem > Skrive ut etiketter > Skrive ut etiketter > Utskriftsalternativer

Utskriftsalternativer

Hvis du vil bytte utskriftsalternativer, trykker du på image og deretter på image.

Alternativ Beskrivelse
Angi kopier

Velg ønsket antall eksemplarer (1-99).

Side Alle

Når du skriver ut serialiserte etiketter, skriv ut alle etiketter.

Gjeldende

Når du skriver ut serialiserte etiketter, skriv kun ut etikettene der markøren er plassert.

Område

Når du skriver ut serialiserte etiketter, angi den første og siste etiketten som skal skrives ut.

Rekkefølge

Når du skriver ut flere kopier av serialiserte etiketter, skriv dem ut sortert eller stablet.

Inverter

Bytt om på tegnfargen og bakgrunnsfargen på etiketten.

image
image
image
Speilvend

Bruk gjennomsiktig tape når du bruker dette alternativet, slik at etikettene kan leses riktig fra motsatt side når de festes på glass, vinduer eller andre gjennomsiktige overflater.