Hjem > Skrive ut etiketter > Skrive ut etiketter

Skrive ut etiketter

(PT-E310BT) Etiketten kuttes ved å trykke ned på tapekuttehendelen i øvre venstre hjørne av merkemaskinen.

• (PT-E310BT) Hvis du vil forhindre skade på tapen, må du ikke trykke på kuttehendelen mens meldingen [Utskrift... Kopierer] eller [Tape mates inn... Vennligst vent] vises på LCD-skjermen.
  • Ikke trekk i etiketten mens den kommer ut av tapeutgangens åpning. Hvis du gjør det, vil det føre til at fargebåndet mates ut sammen med tapen slik at den ikke kan brukes mer.
  • Ikke blokker tapeutgangens åpning under utskrift. Hvis du gjør dette, vil tapen kile seg fast.
  1. Etter du har laget etiketten, trykker du på image.
  2. Hvis du skriver ut serialiserte etiketter, må du angi hvilke etiketter du vil skrive ut å bruke tastene image og image til å velge et alternativ på LCD-skjermen.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Alle

Skriv ut alle etiketter.

Gjeldende

Skriv ut etiketten der markøren er plassert.

Område

Angi den første og siste etiketten som skal skrives ut.

3. Hvis du vil bytte til andre utskriftsalternativer, trykker du på image og deretter på image.
    MERK
    • Når du skriver ut flere etiketter, vises en bekreftelsesmelding etter at hver etikett er skrevet ut.

(PT-E510/PT-E560BT) Følg disse trinnene for å deaktivere denne bekreftelsesmeldingen:

1. Trykk på Menu (Meny).
      2. Trykk på image eller image for å vise [Kuttepause], og trykk deretter på OK.
      3. Trykk på image eller image for å velge [Av], og trykk deretter på OK.

• Hvis batteriet går tomt og utskriftsjobben stopper, kan du gjenoppta utskriften ved å følge disse trinnene (ikke tilgjengelig når du bruker en USB- eller Bluetooth-tilkobling):
      1. Lad opp batteriet helt, slå på skriveren og trykk på image.
      2. Følg instruksjonene på LCD-skjermen, velg sideintervall og fortsett utskriften.