Hjem > Skrive ut etiketter > Velg et kuttealternativ (PT-E310BT)

Velg et kuttealternativ (PT-E310BT)

Relaterte modeller:PT‑E310BT
  1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Snttvalg], og trykk deretter på image eller image for å velge ønsket alternativ.

I tabellen nedenfor, representerer disse visuelle mønstrene deler av etiketten din, som anvist i eksempelkolonnen.

image
    Utskriftsområde
    image
    Marg
    image
    Laminere marg
    Innstilling
    Beskrivelse
    Eksempel
    Smal marg
    Tapen mater automatisk 23 mm skrives ut først. Deretter skrives hver etikett ut, med en marg på 2 mm før og etter teksten.
    • Når hver etikettlengden er ca. 23 mm eller mer
      image
      1. Ca. 23 mm
      2. 2 mm
    • Når hver etikettlengden er ca. 23 mm eller mindre
      image
      1. Ca. 23 mm
      2. 2 mm
    Kjede
    • Velg denne innstillingen når du skriver ut flere etiketter med minimumsmarg.
    • En marg på 23 mm skrives ut først. Deretter skrives hver etikett ut, med en marg på 2 mm før og etter teksten.
    • Mat tapen før du bruker tapekutteren, hvis ikke kan deler av teksten bli kuttet av. Ikke dra i tapen, da dette kan skade tapekassetten.
    image
    1. Ca. 23 mm
    2. 2 mm
    3. Posisjon for tapestopp
    Ikke snitt
    • Velg denne innstillingen når du skriver ut flere eksemplarer av en etikett eller når du bruker krympestrømpe eller andre bånd som ikke kan klippes med tapekutteren, men må klippes med saks.
    • Mat tapen før du bruker tapekutteren, hvis ikke kan deler av teksten bli kuttet av. Ikke dra i tapen, da dette kan skade tapekassetten.
    • Når du bruker tape som ikke kan klippes med tapekutteren, tar du ut tapekassetten etter utskrift og bruker en saks til å klippe båndet.
    image
    1. Ca. 23 mm
    2. 2 mm
    3. Posisjon for tapestopp
    Bred marg

Den totale margen (laminatmarg + etikettmarg) er 25 mm på begge sider av etiketten.

image
    1. Ca. 23 mm
    2. 2 mm
    Spesial tape
    • Velg denne innstillingen når du bruker spesialtape.
    • Når du bruker påstrykbar tøytape eller krympestrømpe, velger du Spesial tape i Snttvalg før utskrift. Etter utskrift tar du tapekassetten ut av etikettskriveren og bruker saks til å kutte tapen.
    image
    1. Ca. 23 mm
    2. 2 mm
  3. Trykk på OK.
    image
    • Når du setter kuttealternativet til [Ikke snitt] eller [Kjede], angis kutteposisjonen til midten av utskriftsområdet etter at den siste etiketten er skrevet ut. Når [Begynne å mate?] vises på LCD-skjermen, trykker du på OK for å mate tapen. Trykk på Esc for å gå tilbake til skjermbildet for tekstinnskriving.
    • Når kuttealternativet settes til [Bred marg], [Smal marg] eller [Kjede], vises meldingen [Kutt teipen eller velg Enter for å fortsette.] etter utskrift, og merkemaskinen går til modusen kutte-pause.