Hjem > Oppdatere > Oppdatere fastvaren

Oppdatere fastvaren

• Ikke slå av strømmen eller koble fra kabelen når du overfører data eller oppdaterer fastvare.
  • Hvis et annet program kjører, må du avslutte det.

Windows

Du må installere skriverdriveren før du oppdaterer fastvaren.

1. Slå på etikettskriveren og koble til USB-kabelen.
  2. Sørg for at datamaskinen er koblet til Internett.
  3. Start P‑touch Update Software.

Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Update Software, eller dobbeltklikk på P-touch Update Software-ikonet på skrivebordet.

4. Klikk på Fastvareoppdatering-ikonet.
  5. Klikk på Skriver-rullegardinlisten, velg en skriver og klikk deretter på OK.
  6. Velg Språk fra rullegardinlisten.
  7. Velg avkrysningsboksen ved siden av fastvaren du vil oppdatere, og klikk på Overfør.
  8. Klikk på Start.
    Fastvareoppdateringen begynner.
MERK
Det kan hende du må gjenopprette Bluetooth-tilkoblingen etter fastvareoppdateringer. Slett tilkoblingsinformasjonen for Bluetooth og utfør paring på nytt.

Mac

Last ned og installer Transfer Express fra App Store for å oppdatere fastvaren.

1. Slå på etikettskriveren og koble til USB-kabelen.
  2. Sørg for at datamaskinen er koblet til Internett.
  3. Dobbeltklikk på Macintosh HD>Programmer, og dobbeltklikk deretter på Transfer Express-ikonet.
  4. Klikk på Choose a printer (Velg en skriver)-popup-menyen og velg skriveren fra skriverlisten.
  5. Klikk på Download and Update (Last ned og oppdater)-knappen.
    Fastvareoppdateringen begynner.
MERK
Det kan hende du må gjenopprette Bluetooth-tilkoblingen etter fastvareoppdateringer. Slett tilkoblingsinformasjonen for Bluetooth og utfør paring på nytt.