Hjem > Oppdatere > Oppdatere P-touch Editor

Oppdatere P-touch Editor

Installer skriverdriveren før du oppdaterer P-touch Editor.

Windows

1. Start P-touch Editor image.

Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklikk på P-touch Editor-ikonet på skrivebordet.

*Avhengig av datamaskinens operativsystem, er det ikke sikkert at Brother P-touch-mappen kan opprettes.

2. Klikk på fanen Ny etikett og klikk deretter på Ny etikett-knappen for å åpne hovedvinduet.
  3. Klikk på Hjelp>Se etter oppdateringer.
  4. Hvis oppdateringen er tilgjengelig, vises en bekreftelsesmelding. Klikk på Last ned.

Mac

• Hvis du vil oppdatere P-touch Editor for Mac, kan du gå til App Store og sjekke om oppdateringen er tilgjengelig.