Hjem > Redigere etiketter > Opprette serialiserte etiketter > Opprett avanserte serialiserte etiketter

Opprett avanserte serialiserte etiketter

Opprett avanserte etiketter med to serialiserte etikettintervaller ved å legge inn tekstmønsteret som vist.

• Legge inn tekstmønster: W10-A
  • Serialisert intervall: (1) og (2)
  • Resultat av etikettutskrift:
    image

PT-E310BT

1. Skriv "W10-A" ved bruk av tastaturet.
  2. Trykk på image og trykk deretter på image.
  3. Trykk på image eller image for å velge [Avansert], og trykk deretter på OK.
  4. Angi det første intervallet (1) du ønsker å serialisere, og velg deretter antall og økning for det første intervallet.
    1. Plasser markøren til venstre for det første tegnet i området, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på image eller image for å velge siste tegnet i området, og trykk deretter på OK.
      image
    3. Trykk på image, image, image eller image for å angi følgende parametere (for eksempel):
      • Still inn "4" i [Antall]-menyen.
      • Still inn "1" i [Økt med]-menyen.
      • Velg [Norm] fra [Type]-menyen.
      Når du har angitt alle, trykker du på OK.
  5. Angi det andre intervallet (2) du ønsker å serialisere, og velg deretter antall og økning for det andre intervallet.
    1. Plasser markøren til venstre for det første tegnet i området, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på image eller image for å velge siste tegnet i området, og trykk deretter på OK.
      (For (2) i dette eksemplet plasserer du markøren til venstre for "A" og trykker to ganger på OK, siden det første og siste tegnet er det samme).
      image
    3. Trykk på image, image, image eller image for å angi følgende parametere (for eksempel):
      • Still inn "2" i [Antall]-menyen.
      • Still inn "1" i [Økt med]-menyen.
      • Velg [Norm] fra [Type]-menyen.
      Når du har angitt alle, trykker du på OK.
  6. Trykk på image.
    Du kan velge [Alle], [Gjeldende] eller [Område] for utskriftsalternativet.

PT-E510/PT-E560BT

1. Skriv "W10-A" ved bruk av tastaturet.
  2. Trykk på image.
  3. Trykk på image eller image for å velge [Avansert], og trykk deretter på OK.
  4. Angi det første intervallet (1) du ønsker å serialisere, og velg deretter antall og økning for det første intervallet.
    1. Plasser markøren til venstre for det første tegnet i området, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på image eller image for å velge siste tegnet i området, og trykk deretter på OK.
      image
    3. Trykk på image, image, image eller image for å angi følgende parametere (for eksempel):
      • Still inn "4" i [Antall]-menyen.
      • Still inn "1" i [Økt med]-menyen.
      • Velg [Normal] fra [Type]-menyen.
      Når du har angitt alle, trykker du på OK.
  5. Angi det andre intervallet (2) du ønsker å serialisere, og velg deretter antall og økning for det andre intervallet.
    1. Plasser markøren til venstre for det første tegnet i området, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på image eller image for å velge siste tegnet i området, og trykk deretter på OK.
      (For (2) i dette eksemplet plasserer du markøren til venstre for "A" og trykker to ganger på OK, siden det første og siste tegnet er det samme).
      image
    3. Trykk på image, image, image eller image for å angi følgende parametere (for eksempel):
      • Still inn "2" i [Antall]-menyen.
      • Still inn "1" i [Økt med]-menyen.
      • Velg [Normal] fra [Type]-menyen.
      Når du har angitt alle, trykker du på OK.
  6. Trykk på image.
    Du kan velge [Alle], [Gjeldende] eller [Område] for utskriftsalternativet.