Hjem > Redigere etiketter > Opprette serialiserte etiketter > Alternativer for serialisering

Alternativer for serialisering

Alternativ Beskrivelse

Antall

Velg antall etiketter du ønsker å opprette.

Økt med

Velg økningsverdien for et tall eller en bokstav.

Type

Velg type serialisering. Se eksemplene nedenfor for mer informasjon.

image
  • I alternativet [Type] kan du velge [Norm / Normal], [Oktal], [Des / Desimal] eller [Heksa].
  • [Oktal], [Des / Desimal] og [Heksa] er ikke tilgjengelig for strekkoder.
  • Økningsendringer for tall eller bokstaver basert på det valgte alternativet [Type]:

[Norm / Normal]

• image
    • image
    • image

[Oktal]

• image

[Des / Desimal]

• image

[Heksa]

• image
    • image