Hjem > Redigere etiketter > Opprette serialiserte etiketter > Opprette etiketter med ett enkelt serialisert intervall

Opprette etiketter med ett enkelt serialisert intervall

Opprette etiketter med ett enkelt serialisert intervall ved å kun legge inn én mønstertekst, som vist.

• Legge inn tekstmønster: A10
  • Serialisert intervall: (1)
  • Resultat av etikettutskrift:
    image

PT-E310BT

1. Skriv "A10" ved bruk av tastaturet.
  2. Trykk på image og trykk deretter på image.
  3. Plasser markøren til venstre for det første tegnet i intervallet du ønsker å serialisere, og trykk deretter på OK.
    image
  4. Trykk på image eller image for å velge det siste tegnet i intervallet du ønsker å serialisere, og trykk deretter på OK.
    image
  5. Trykk på image, image, image eller image for å angi følgende parametere (for eksempel):
    • Still inn "4" i [Antall]-menyen.
    • Still inn "1" i [Økt med]-menyen.
    • Velg [Norm] fra [Type]-menyen.
    Når du har angitt alle, trykker du på OK.
  6. Trykk på image.
    Du kan velge [Alle], [Gjeldende] eller [Område] for utskriftsalternativet.

PT-E510/PT-E560BT

1. Skriv "A10" ved bruk av tastaturet.
  2. Trykk på image.
  3. Plasser markøren til venstre for det første tegnet i intervallet du ønsker å serialisere, og trykk deretter på OK.
    image
  4. Trykk på image eller image for å velge det siste tegnet i intervallet du ønsker å serialisere, og trykk deretter på OK.
    image
  5. Trykk på image, image, image eller image for å angi følgende parametere (for eksempel):
    • Still inn "4" i [Antall]-menyen.
    • Still inn "1" i [Økt med]-menyen.
    • Velg [Normal] fra [Type]-menyen.
    Når du har angitt alle, trykker du på OK.
  6. Trykk på image.
    Du kan velge [Alle], [Gjeldende] eller [Område] for utskriftsalternativet.