Home > Updaten > De firmware bijwerken

De firmware bijwerken

• Schakel het apparaat niet uit en koppel de kabel niet los tijdens gegevensoverdracht of het updaten van de firmware.
  • Sluit alle toepassingen die worden uitgevoerd.

Windows

Voordat u de firmware gaat updaten, moet u het printerstuurprogramma installeren.

1. Schakel de labelprinter in en sluit de USB-kabel aan.
  2. Zorg dat de computer met internet is verbonden.
  3. Start de P-touch Update Software.

Klik op Start>Brother P-touch>P-touch Update Software of dubbelklik op het pictogram P-touch Update Software op het bureaublad.

4. Klik op het pictogram Firmware updaten.
  5. Klik op de vervolgkeuzelijst Printer, selecteer uw printer en klik op OK.
  6. Selecteer Taal in de vervolgkeuzelijst.
  7. Schakel het selectievakje naast de firmware in die u wilt updaten en klik op Overdragen.
  8. Klik op Start.
    Het bijwerken van de firmware wordt gestart.
OPMERKING
Na het updaten van firmware moet u wellicht de Bluetooth-verbinding herstellen. Verwijder in dat geval de Bluetooth-verbindingsgegevens en voer de koppeling opnieuw uit.

Mac

Download en installeer Transfer Express vanuit de App Store om de firmware te updaten.

1. Schakel de labelprinter in en sluit de USB-kabel aan.
  2. Zorg dat de computer met internet is verbonden.
  3. Dubbelklik op Macintosh HD>Programma’s en dubbelklik vervolgens op het pictogram Transfer Express.
  4. Klik in het snelmenu op Choose a printer (Kies een printer) en selecteer uw printer in de lijst met printers.
  5. Klik op de knop Download and Update (Downloaden en updaten).
    Het bijwerken van de firmware wordt gestart.
OPMERKING
Na het updaten van firmware moet u wellicht de Bluetooth-verbinding herstellen. Verwijder in dat geval de Bluetooth-verbindingsgegevens en voer de koppeling opnieuw uit.