Home > Updaten > P-touch Editor updaten

P-touch Editor updaten

Voordat u P-touch Editor gaat bijwerken, moet u het printerstuurprogramma installeren.

Windows

1. Start P-touch Editor image.

Klik op Start>Brother P-touch>P-touch Editor of dubbelklik op het pictogram P-touch Editor op het bureaublad.

*Of de map van Brother P-touch wordt gemaakt, is afhankelijk van het besturingssysteem van de computer.

2. Klik op het tabblad Nieuw label en klik daarna op de knop Nieuw label om het hoofdvenster te openen.
  3. Klik op Help>Kijken of er updates zijn.
  4. Als de update beschikbaar is, wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Klik op Downloaden.

Mac

• Om P-touch Editor voor Mac te updaten, gaat u naar de App Store om te controleren of de update beschikbaar is.