Home > Uw labelprinter instellen > De labelprinter verbinden met een externe voedingsbron

De labelprinter verbinden met een externe voedingsbron

BELANGRIJK
Om het geheugen van de labelprinter te beveiligen en te kunnen back-uppen, moet u de labelprinter NIET van een externe voedingsbron loskoppelen als er geen batterijen worden gebruikt.

Aansluiten op een stopcontact met de AC adapter voor USB Type-C (optioneel)

image
  • De AC adapter voor USB Type-C is een optionele accessoire.
  • Wij adviseren om de Brother AC adapter voor USB Type-C te gebruiken ter garantie op de hoogste prestaties. Deze netspanningsadapter is volledig afgestemd op het voltage en de voedingsvereisten van het Brother-apparaat.
  1. Sluit de AC adapter voor USB Type-C aan op de labelprinter.
  2. Sluit de stekker van het adaptersnoer aan op een nabij stopcontact (AC 100-240 V, 50/60 Hz).
    image

Verbinden met een computer via een USB type-C-kabel

1. Controleer of de computer is ingeschakeld.
  2. Sluit de labelprinter met de (meegeleverde) USB type-C-kabel aan op de computer.
    image
    1. USB-poort op de computer

5 V DC, 0,5 A of hoger

image
    Om labels te kunnen afdrukken, moet een oplaadbare li-ionbatterij zijn geïnstalleerd en moet de printer zijn aangesloten op een externe voedingsbron.

Verbinden met een USB-oplader via een USB type-C-kabel

1. Verbind de USB-kabel met de labelprinter.
  2. Verbind de USB-kabel met een USB-oplader (niet meegeleverd) en steek de oplader in een stopcontact.
    image
    1. USB-oplader (niet meegeleverd)

5 V DC, 0,5 A of hoger

image
    Om labels te kunnen afdrukken, moet een oplaadbare li-ionbatterij zijn geïnstalleerd en moet de printer zijn aangesloten op een externe voedingsbron.