Home > Uw labelprinter instellen > Overzicht van het LCD-scherm

Overzicht van het LCD-scherm

PT-E310BT

image
image
image
  1. Hoofdlettermodus
    Geeft aan of de hoofdlettermodus is ingeschakeld.
  2. Huidig lettertype
    Geeft het huidige lettertype aan.
  3. Tekengrootte
    Geeft de huidige tekengrootte aan.
  4. Tekenstijl
    Geeft de huidige tekenstijl aan.
  5. Kader
    Geeft aan of er een kader is ingesteld.
  6. Tapelengte
    De tapelengte voor de ingevoerde tekst.
  7. Batterijniveau
    Geeft een indicatie van de resterende batterijniveau. Wordt alleen weergegeven bij gebruik van een oplaadbare li-ionbatterij.

Pictogram Beschrijving
    image
    Batterijlading is vol.
    image
    Batterijlading is halfvol.
    image
    Batterijlading is bijna leeg.

8. Bluetooth
    Geeft een Bluetooth-verbinding aan. Deze knippert terwijl de labelprinter wacht op de Bluetooth-verbinding. Het lampje blijft branden zodra de Bluetooth-verbinding is voltooid.
  9. Return-teken
    Geeft het einde van een tekstregel aan.
  10. Eindregel
    Geeft de eindregel aan.
    Het gedeelte tussen de start- en eindregel wordt afgedrukt.
  11. Cursor
    Geeft de huidige positie voor gegevensinvoer aan.
    Nieuwe tekens verschijnen links van de cursor.
  12. Label-toepassingstype
    Geeft het actuele label- toepassingstype aan.
  13. Blokscheidingslijn
    Geeft het einde van een teksblok aan.
  14. Beginregel
    Geeft de beginregel aan.
    Het gedeelte tussen de start- en eindregel wordt afgedrukt.
  15. Shiftmodus
    Geeft aan dat shiftmodus ingeschakeld is.
  16. Regelnummer
    Geeft de regelnummers binnen de labelopmaak aan.
  17. Gespecificeerde regelmarkering
    Geeft aan dat afzonderlijk instellingen zijn opgegeven voor elke regel.
  18. Vergrendelingsmarkering
    Geeft aan dat sommige instellingen niet kunnen worden gewijzigd.
  19. Teller
    Geeft het momenteel geselecteerde aantal/selecteerbaar aantal aan.
  20. Cursorselectie
    Geeft de huidige positie van de cursor aan.
    Druk op image of image om menu-items te selecteren en druk daarna op image of image om de instellingen te wijzigen.
  21. Bloknummer
    Geeft het bloknummer aan.

PT-E510/PT-E560BT

image
image
image
  1. Hoofdlettermodus
    Geeft aan of de hoofdlettermodus is ingeschakeld.
  2. Huidig lettertype
    Geeft het huidige lettertype aan.
  3. Tekengrootte
    Geeft de huidige tekengrootte aan.
  4. Tekenstijl
    Geeft de huidige tekenstijl aan.
  5. Kader
    Geeft aan of er een kader is ingesteld.
  6. Uitlijning
    Geeft het type uitlijning aan.
    De uitlijningsleidraad wordt mogelijk niet weergegeven; dat is afhankelijk van het geselecteerde label-toepassingstype.
  7. Lay-outleidraad
    Geeft de huidige instellingen aan voor stand, lay-out, verdeeltab, omgekeerd en herhaalde tekst. Welke items worden weergegeven is afhankelijk van het geselecteerde label-toepassingstype.
  8. Return-teken
    Geeft het einde van een tekstregel aan.
  9. Eindregel
    Geeft de eindregel aan.
    Het gedeelte tussen de start- en eindregel wordt afgedrukt.
  10. Label-toepassingstype
    Geeft het actuele label- toepassingstype aan.
  11. Batterijniveau
    Geeft een indicatie van de resterende batterijniveau. Wordt alleen weergegeven bij gebruik van een oplaadbare li-ionbatterij.

Pictogram Beschrijving
    image
    Batterijlading is vol.
    image
    Batterijlading is halfvol.
    image
    Batterijlading is bijna leeg.

12. Bluetooth (PT-E560BT)
    Geeft een Bluetooth-verbinding aan. Deze knippert terwijl de labelprinter wacht op de Bluetooth-verbinding. Het lampje blijft branden zodra de Bluetooth-verbinding is voltooid.
  13. Tapebreedte x labellengte
    Geeft de huidige tapebreedte en labellengte aan.
    De labellengte die op het scherm wordt weergegeven kan enigszins afwijken van de lengte van het afgedrukte label vanwege afdruktoleranties.
    Als de labellengte is opgegeven, verschijnt image.
  14. Cursor
    Geeft de huidige positie voor gegevensinvoer aan.
    Nieuwe tekens verschijnen links van de cursor.
  15. Shiftmodus
    Geeft aan dat shiftmodus ingeschakeld is.
  16. Blokscheidingslijn
    Geeft het einde van een teksblok aan.
  17. Beginregel
    Geeft de beginregel aan.
    Het gedeelte tussen de start- en eindregel wordt afgedrukt.
  18. Regelnummer
    Geeft de regelnummers binnen de labelopmaak aan.
  19. Cursorselectie
    Geeft de huidige positie van de cursor aan.
    Druk op image of image om menu-items te selecteren en druk daarna op image of image om de instellingen te wijzigen.
  20. Gespecificeerde regelmarkering
    Geeft aan dat afzonderlijk instellingen zijn opgegeven voor elke regel.
  21. Vergrendelingsmarkering
    Geeft aan dat sommige instellingen niet kunnen worden gewijzigd.
  22. Teller
    Geeft het momenteel geselecteerde aantal/selecteerbaar aantal aan.
  23. Bloknummer
    Geeft het bloknummer aan.