Meerdere items van de computer naar de printer overdragen (Windows)

Als u meerdere items met behulp van P-touch Editor overdraagt, moet u de volgende richtlijnen volgen.

Gegevenstype Maximaal aantal overdraagbare items Details

Sjabloon

99
  • Elke sjabloon kan maximaal 50 objecten bevatten.
  • Het maximumaantal regels dat elk object kan bevatten is afhankelijk van uw printermodel.

Database

99
  • Alleen CSV-bestanden kunnen worden overgedragen.
  • Een CSV-bestand kan maximaal 255 velden en 65 000 records bevatten.

1. Gebruik een USB-kabel om de printer met de computer te verbinden en schakel de printer in.
  2. Start P-touch Editor image.

Klik op Start>Brother P-touch>P-touch Editor of dubbelklik op het pictogram P-touch Editor op het bureaublad.

*Of de map van Brother P-touch wordt gemaakt, is afhankelijk van het besturingssysteem van de computer.

3. Controleer of de naam van uw model is geselecteerd op het startscherm en klik op Overdragen.
  4. Klik in het venster Overdragen op Bladeren... en specificeer de items die u wilt overdragen.
    De gespecificeerde items worden in de bestandlijst weergegeven.
  5. Controleer of de over te dragen items in de bestandlijst zijn geselecteerd en klik daarna op Overdragen.
  6. Klik op OK.
    De geselecteerde sjablonen of andere gegevens worden naar de printer overgedragen.