Home > Sjablonen overdragen naar de printer met uw computer (Windows) > Een sjabloon of andere gegevens van de computer naar de printer overdragen (Windows)

Een sjabloon of andere gegevens van de computer naar de printer overdragen (Windows)

1. Gebruik een USB-kabel om de printer met de computer te verbinden en schakel de printer in.
  2. Start P-touch Editor image.

Klik op Start>Brother P-touch>P-touch Editor of dubbelklik op het pictogram P-touch Editor op het bureaublad.

*Of de map van Brother P-touch wordt gemaakt, is afhankelijk van het besturingssysteem van de computer.

3. Controleer of de naam van uw model is geselecteerd op het startscherm.
  4. Open de gewenste sjabloon of maak een nieuwe lay-out.
  5. Klik op Bestand>Sjabloon overbrengen.
    Het overdrachtsvenster wordt geopend. De sjabloon wordt in het venster weergegeven.
    image
  6. Om het aan een item toegewezen Wijs sleutel toe-nummer (geheugenlocatie in de printer) te wijzigen, klikt u op het gewenste item, waarna u het nummer selecteert.
    OPMERKING
    • Aan de database is geen nummer uit Nummer toegewezen.
    • De printer overschrijft eventuele eerder opgeslagen sjablonen met dezelfde toets-nummers als de overgedragen nieuwe sjabloon.
  7. Als u de overdrachtsnaam van de sjabloon of van andere gegevens wilt wijzigen, klikt u op het gewenste item en typt u de nieuwe naam in.
    Het aantal tekens is afhankelijk van uw printermodel.
  8. Controleer of de over te dragen sjabloon of andere gegevens in de bestandlijst zijn geselecteerd en klik daarna op Overdragen.
  9. Klik op OK.
    De geselecteerde sjablonen of andere gegevens worden naar de printer overgedragen.
image
U kunt tegelijkertijd meerdere sjablonen of andere gegevens overdragen. Meer informatie imageimage Verwante informatie