Hjem > Opdatering > Opdatering af firmwaren

Opdatering af firmwaren

• Du må ikke slukke for strømmen eller frakoble kablet, når du overfører data eller opdaterer firmwaren.
  • Hvis et andet program kører, skal du lukke programmet.

Windows

Inden opdatering af firmwaren skal du først installere printerdriveren.

1. Tænd labelprinteren, og tilslut USB-kablet.
  2. Kontrollér, at din computer har forbindelse til internettet.
  3. Start P-touch Update Software.

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Update Software, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Update Software på skrivebordet.

4. Klik på ikonet Firmwareopdatering.
  5. Klik på Printer rullelisten, vælg din printer, og klik derefter på OK.
  6. Vælg Sprog fra rullelisten.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for den firmware, du vil opdatere, og klik derefter på Overfør.
  8. Klik på Start.
    Firmwareopdateringen starter.
BEMÆRK
Det kan være nødvendigt at genetablere Bluetooth-forbindelsen efter firmwareopdateringer. Slet Bluetooth-forbindelsesoplysningerne, og udfør parring igen.

Mac

Download og installer Transfer Express fra App Store for at opdatere firmwaren.

1. Tænd labelprinteren, og tilslut USB-kablet.
  2. Kontrollér, at din computer har forbindelse til internettet.
  3. Dobbeltklik på Macintosh HD>Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet Transfer Express.
  4. Klik på Choose a printer (Vælg en printer) pop op-menuen, og vælg derefter printeren fra printerlisten.
  5. Klik på knappen Download and Update (Download og opdater).
    Firmwareopdateringen starter.
BEMÆRK
Det kan være nødvendigt at genetablere Bluetooth-forbindelsen efter firmwareopdateringer. Slet Bluetooth-forbindelsesoplysningerne, og udfør parring igen.