Hjem > Opdatering > Opdatering af P-touch Editor

Opdatering af P-touch Editor

Installer printerdriveren, før P-touch Editor opdateres.

Windows

1. Start P-touch Editor image.

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor på skrivebordet.

* Afhængigt af computerens operativsystem oprettes mappen Brother P-touch muligvis eller muligvis ikke.

2. Klik på Ny label-fanen, og klik derefter på Ny label-knappen for at åbne hovedvinduet.
  3. Klik på Hjælp>Søg efter opdateringer.
  4. Hvis opdateringen er tilgængelig, vises en bekræftelsesmeddelelse. Klik på Download.

Mac

• For at opdatere P-touch Editor til Mac skal du besøge App Store og kontrollere, om opdateringen er tilgængelig.