Tilgængelige programmer

Windows

Program Egenskaber
P-touch Editor

Gør det muligt at designe og udskrive brugerdefinerede labels ved hjælp af indbyggede tegneværktøjer for at oprette forskellige skrifttyper og teksttypografier, importere billeder og indsætte stregkoder. Du kan også overføre skabeloner og andre data til labelprinteren.

P-touch Transfer Manager *1

Gør det muligt at sende skabeloner og andre data til labelprinteren og gemme sikkerhedskopier af dine data på computeren.

Dette program skal installeres ved hjælp af P-touch Editor 5.4, som kan være en tidligere version af P-touch Editor, end den du bruger i øjeblikket. Søg efter det relevante Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding-råd på support.brother.com for at downloade P-touch Editor 5.4.

P-touch Update Software *1

Opdaterer software og firmware til den nyeste version og giver dig mulighed for at overføre skabeloner til labelprinteren.

*1
Kun tilgængelig med USB-tilslutning.

Mac

Program Egenskaber
P-touch Editor

Gør det muligt at designe og udskrive brugerdefinerede labels ved hjælp af indbyggede tegneværktøjer for at oprette forskellige skrifttyper og teksttypografier, importere billeder og indsætte stregkoder.

Hurtig Overførsel *1 Opdaterer firmware til den seneste version.
Kun tilgængelig med USB-tilslutning.