Hjem > Installation af software > Installation af printerdriveren og software på en computer (Windows)

Installation af printerdriveren og software på en computer (Windows)

Hvis du vil udskrive fra din computer, skal du installere printerdriveren og Brother P-touch Editor softwaren på din computer.

1. Åbn din foretrukne webbrowser, og indtast install.brother i adressefeltet.
    image
  2. Klik på knappen Download for at downloade software/dokumentations-installationsprogrammet.
  3. Naviger til Overførsler mappen på din computer, dobbeltklik på det downloadede installationsprogram, og følg vejledningerne på skærmen.
    BEMÆRK
    (PT-E310BT/PT-E560BT)
    • Sørg for at aktivere Bluetooth på din computer.
    • Tryk på den ønskede knap på labelprinteren for Bluetooth-parring, når du har bekræftet adgangskoden.