Hjem > Fejlfinding > Hvis du har problemer med din labelprinter

Hvis du har problemer med din labelprinter

Dette kapitel forklarer, hvordan du løser typiske problemer, du kan støde på, når du bruger labelprinteren.

Hvis du stadig har problemer imageimage Relaterede informationer Hvis du ikke kan løse problemet efter at have læst emnerne, kan du besøge Brother support-websiden på support.brother.com/faqs.

Problem Løsning

Labelprinteren udskriver ikke.

• Kontroller, at tapekassetten er isat korrekt.
  • Hvis tapekassetten er tom, skal den udskiftes. Besøg go.brother/original for at bestille forsyninger og tilbehør.

• Kontroller, at bagdækslet er forsvarligt lukket.
  • Kontroller, at labelprinteren er tændt.
  • (Kun understøttede modeller) Kontroller, at computerens eller mobilenhedens Bluetooth-indstilling er slået til.
  • (Kun understøttede modeller) Kontroller, at labelprinteren er tilsluttet til computeren eller din mobilenhed via Bluetooth.
  • (Kun understøttede modeller) Kontroller, at din labelprinter er valgt i Brother-mobilappen.
  • (Kun understøttede modeller) Kontroller, at labelprinteren ikke er parret med en anden enhed via Bluetooth.
  • (Kun understøttede modeller) Sørg for, at labelprinteren og din mobilenhed eller computer er tæt nok på hinanden til at kommunikere trådløst.
  • (Kun understøttede modeller) Kontroller, at Bluetooth ikke er indstillet til automatisk at genoprette forbindelse til en anden computer eller mobilenhed.
  • Sørg for, at der ikke er enheder, som udsender radiobølger (f.eks. en mikrobølgeovn), placeret i nærheden.
  • Kontroller, at den korrekte printerdriver er installeret, hvis du udskriver fra en computer.
  • Tilslut labelprinteren til din computer ved hjælp af USB-kablet (medfølger), når du udskriver fra en computer.
  • Hvis printhovedet er snavset, skal du rengøre det med en vatpind eller med en tilkøbt rengøringskassette til printhovedet. (TZe-CL4).
  • Tapen fremføres ikke korrekt.
  • Tapen sidder fast inde i labelprinteren.
  • Hvis tapen er bøjet, skæres den bøjede sektion af.
  • Hvis tapen sidder fast, skal du fjerne tapekassetten, fjerne den fastklemte tape og derefter klippe det beskadigede tape af. Rengør tapeafskæringen for at undgå, at tapen sætter sig fast. imageimage Relaterede emner
  • Kontroller, at enden af tapen føres ud gennem tapestyret.
  • Kontroller, at tapen peger mod tapeudgangsåbningen.
  • Fjern tapekassetten, og sæt den i igen.

Der opstod en fejl under brug af en mobil-app.

Gå til menuen indstillinger i din mobil-app, og vælg Support > Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding.

Displayet reagerer ikke.

Frakobl lysnetadapteren, og tag batteriet ud i mindst 10 minutter.

Displayet forbliver tomt, når du har tændt for strømmen. Kontroller, at batteriet er korrekt installeret, og at lysnetadapteren er korrekt tilsluttet.

Displaymeddelelserne vises på et fremmed sprog.

Indstil det displaysprog, du ønsker. Mere information imageimage Relaterede emner

Labelprinteren stopper, mens den udskriver en label.

• Hvis du kan se et stykke stribet tape, betyder det, at du har nået enden af tapen. Udskift tapekassetten.
  • Udskift batteriet, eller tilslut lysnetadapteren direkte til labelprinteren.
  • Jeg kan ikke installere printerdriveren, selvom jeg følger den korrekte procedure. (Windows)
  • Jeg kan ikke se min printer på listen i P-touch Editor, selvom jeg har installeret printerdriveren. (Windows)
Hvis du ikke kan bruge din labelprinter, selvom du har installeret printerdriveren:
  1. Download printerdriverens afinstallationsprogram fra din models Downloads-side på support.brother.com.
  2. Brug afinstallationsprogrammet for printerdriveren til at fjerne printeroplysningerne.
  3. Kør driverinstallationsprogram for printer igen, og følg vejledningen på skærmen for at fortsætte med installationen.

Farvebåndet er adskilt fra farverullen.

Hvis farvebåndet er beskadiget, skal du udskifte tapekassetten. Hvis det ikke er beskadiget, skal du undlade at afskære tapen og forsigtigt fjerne tapekassetten, og derefter vikle det løse farvebånd tilbage på spolen.
image

Udskrevne stregkoder eller QR-koder kan ikke læses.

• Udskift tapen. (Anbefalet: Sort på hvid tape)
  • Forstør stregkoder eller QR-koder ved hjælp af stregkodescannerprogrammet, hvis det er muligt.

Jeg kender ikke versionsnummeret på firmwaren til labelprinteren.

Du kan bekræfte firmwareversionsnummeret og andre oplysninger på displayet. Mere information imageimage Relaterede emner

Når labelen udskrives, er der for meget plads (bred margen) på begge sider af teksten.

Skift afskæringsindstillingen til en mindre margen.

imageimage Relaterede emner

Skrifttypestørrelsen kan ikke øges.

Skrifttypen har allerede den maksimale størrelse for labelens bredde, eller labelens længde er blevet fastsat, så der er en grænse for skriftstørrelsen for at undgå at overskride den fastsatte længde.

Når der udskrives flere labels, skæres den sidste label forkert af.

Når kædeindstillingen er aktiveret, fremføres og afskæres den sidst udskrevne label.

imageimage Relaterede emner

Jeg kan ikke opdatere printerens firmware ved hjælp af P-touch Update Software eller Transfer Express.

Genstart printeren, og prøv derefter at opdatere firmwaren igen. Tryk ikke på nogen knapper under firmwareopdateringen før Startskærmbillede vises automatisk.

Labelprinteren fungerer ikke normalt.

• Nulstil printeren til fabriksindstillingerne. Mere information imageimage Relaterede emner
  • Frakobl lysnetadapteren, og tag batteriet ud i mindst 10 minutter.