Hjem > Udskrivning af labels > Vælg en skæreindstilling (PT-E310BT)

Vælg en skæreindstilling (PT-E310BT)

Relaterede modeller:PT‑E310BT
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Klip Indst.], og tryk derefter på image eller image for at vælge den ønskede indstilling.

I tabellerne nedenfor repræsenterer disse visuelle mønstre dele af din label, som illustreret i Eksempel-kolonnen.

image
    Udskriftsområde
    image
    Margen
    image
    Lamineringsmargen
    Indstilling
    Beskrivelse
    Eksempel
    Lille margen
    Tapen fremføres automatisk 23 mm først, og derefter udskrives hver label med en margen på 2 mm før og efter teksten.
    • Når hver labeltlængde er ca. 23 mm eller mere
      image
      1. Omtrent 23 mm
      2. 2 mm
    • Når hver labellængde er ca. 23 mm eller mindre
      image
      1. Omtrent 23 mm
      2. 2 mm
    Kæde
    • Vælg denne indstilling ved udskrivning af flere labels med minimale margener.
    • Der udskrives først en margen på 23 mm, hvorefter hver label udskrives og efterlader en margen på 2 mm før og efter teksten.
    • Fremfør tapen, før du bruger tapeafskæringen, da en del af teksten ellers kan blive klippet af. Træk ikke i tapen, da det kan beskadige tapekassetten.
    image
    1. Omtrent 23 mm
    2. 2 mm
    3. Position for tapestop
    Ingen klip
    • Vælg denne indstilling, når du udskriver flere kopier af en label, eller når du bruger krympeflex eller anden tape, der ikke kan afskæres med tapeafskæringen, men i stedet skal klippes med en saks.
    • Fremfør tapen, før du bruger tapeafskæringen, da en del af teksten ellers kan blive klippet af. Træk ikke i tapen, da det kan beskadige tapekassetten.
    • Når du bruger tape, der ikke kan afskæres med tapeafskæringen, skal du fjerne tapekassetten efter udskrivning og bruge en saks til at klippe tapen.
    image
    1. Omtrent 23 mm
    2. 2 mm
    3. Position for tapestop
    Stor margen

Den samlede margen (laminatmargen + labelmargen) er 25 mm på hver side af labelen.

image
    1. Omtrent 23 mm
    2. 2 mm
    Special tape
    • Vælg denne indstilling, når du bruger specialtape.
    • Når der bruges stoftape til påstrygning eller krympeflex, vælg Special tape i Klip Indst. før udskrivning. Efter udskrivningen skal tapekassetten tages ud af labelprinter, og der skal bruges en saks til at klippe tapen.
    image
    1. Omtrent 23 mm
    2. 2 mm
  3. Tryk på OK.
    image
    • Når du angiver afskæringsindstillingen til [Ingen klip] eller [Kæde], indstilles afskæringspositionen i midten af udskriftsområdet, når den sidste label er udskrevet. Når [Start fremf.?] vises på displayet, skal du trykke på OK for at fremføre tapen. Tryk på Esc for at vende tilbage til tekstindtastningsskærmen.
    • Når du angiver afskæringsindstillingen til [Stor margen], [Lille margen] eller [Kæde], vises beskeden [Klip tape eller tryk på Enter for at fortsætte.] efter udskrivning, og labelprinteren går i afskæringspause-tilstand.