Hjem > Udskrivning af labels > Vælg en skæreindstilling (PT-E510PT-E560BT)

Vælg en skæreindstilling (PT-E510/PT-E560BT)

Relaterede modeller:PT‑E510 / PT‑E560BT
  1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge [Klipning], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede indstilling.
    Nej Eksempel Fuldt klip Halv klip Kæde
    1
    image
    Nej Ja Nej
    2
    image
    Ja Ja Nej
    3
    image
    Nej Nej Nej
    4
    image
    Ja Nej Nej
    5
    image

1. Position for tapestop

Nej Ja Ja
    6
    image

1. Position for tapestop

Ja Ja Ja
    7
    image

1. Position for tapestop

Nej Nej Ja
    8
    image

1. Position for tapestop

Ja Nej Ja
    9
    image

For særlig tape

4. Tryk på OK.
    image
    • Kædeindstillingen hverken fremfører eller klipper tapen, når den sidste label er udskrevet.

Tryk på image for at fremføre og afskære tapen.

• Indstillingen Halv klip er ikke tilgængelig, når du bruger stoftape til påstrygning, krympeflex eller ikke-lamineret tape.