Overfør flere elementer fra computeren til printeren (Windows)

Når du overfører flere elementer med P-touch Editor, skal du følge disse retningslinjer.

Datatype Maksimalt antal elementer, der kan overføres Detaljer

Skabelon

99
  • Hver skabelon kan maksimalt indeholde 50 objekter.
  • Det maksimale antal linjer, der kan indeholde hvert objekt, varierer afhængigt af din printermodel.

Database

99
  • Kun CSV-filer kan overføres.
  • Hver CSV-fil kan maksimalt indeholde 255 felter og 65.000 poster.

1. Tilslut computeren ved hjælp af et USB-kabel, og tænd derefter printeren.
  2. Start P-touch Editor image.

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor på skrivebordet.

* Afhængigt af computerens operativsystem oprettes mappen Brother P-touch muligvis eller muligvis ikke.

3. Sørg for, at din models navn er valgt på startskærmen, og klik derefter på Send.
  4. I Send vinduet skal du klikke på Gennemse... og angive de elementer, du vil overføre.
    De angivne elementer vises på fillisten.
  5. Sørg for, at de elementer, du vil overføre, er markeret på fillisten, og klik derefter på Send.
  6. Klik på OK.
    De valgte elementer sendes til printeren.