Tillgängliga program

Windows

Program Funktioner
P-touch Editor *1

Gör det möjligt att designa och skriva ut anpassade etiketter med inbyggda ritverktyg för att skapa olika teckensnitt och textstilar, importera bilder och infoga streckkoder.

P-touch Transfer Manager *2

Används för att överföra mallar och andra data till etikettskrivaren och spara säkerhetskopior av dina data på datorn.

Det här programmet installeras med P-touch Editor.

P-touch Library

Hanterar och skriver ut P-touch Editor-mallar.

Du kan använda P-touch Library för att skriva ut mallar.

Det här programmet installeras med P-touch Editor.

P-touch Transfer Express *2

Här överför du dokument till etikettskrivaren.

P-touch Update Software *2 Uppdaterar programvaran och firmware till den senaste versionen.
*1
Funktionen för överföring av mallar är för närvarande endast tillgänglig med P-touch Editor 5.4. P-touch Editor 6.0 kommer att stödja denna funktion i en framtida uppdatering.
*2
Endast tillgänglig med USB-anslutning.

Mac

Program Funktioner
P-touch Editor

Gör det möjligt att designa och skriva ut anpassade etiketter med inbyggda ritverktyg för att skapa olika teckensnitt och textstilar, importera bilder och infoga streckkoder.

Transfer Express *1 Uppdaterar firmware till den senaste versionen.
Endast tillgänglig med USB-anslutning.