Hem > Installera programvara > Installera skrivardrivrutinen och programvaran på en dator (Windows)

Installera skrivardrivrutinen och programvaran på en dator (Windows)

Om du vill skriva ut från en Windows-dator installerar du skrivardrivrutinen och programvaran Brother P-touch Editor på datorn.

1. Öppna din favoritwebbläsare och skriv install.brother i adressfältet.
    image
  2. Klicka på knappen Hämta för att ladda ner installationsprogrammet för programvara/dokumentation.
  3. Navigera till datorns mapp Nedladdningar, dubbelklicka på den nedladdade installationsfilen och följ anvisningarna på skärmen.
    OBS
    • När du ansluter etikettskrivaren till datorn via Bluetooth ska du se till att inställningen för Bluetooth-dataöverföring i operativsystemet är dubbelriktad.
    • Tryck på knappen för parkoppling på etikettskrivaren när du bekräftar lösenkoden.