Hem > Skriva ut etiketter > Skriva ut etiketter

Skriva ut etiketter

OBS
  • Dra inte i etiketten som matas ut ur skrivarens tapeutmatningsspår. Detta leder till att färgbandet matas ut tillsammans med tapen, och tapen kan inte längre användas.
  • Blockera inte tapeutmatningsspåret under utskrift. Detta leder till att tapen fastnar.
  1. När du har skapat din etikett trycker du på image.
  2. Tryck på image eller image för att ändra antalet kopior och tryck sedan på image eller OK.
    image
    • Du kan också ange antalet kopior med hjälp av siffertangenterna.
    • Om du bara vill ha en kopia av etiketten trycker du på image utan att välja antalet kopior.