Hem > Skriva ut etiketter > Förhandsgranska etiketter

Förhandsgranska etiketter

Du kan förhandsgranska etiketter innan du skriver ut dem för att se till att de är korrekta.
  1. Tryck på image.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på image, image, image eller image för att bläddra förhandsgranskningen åt vänster, höger eller nedåt.
    • Tryck på image och image, image, image eller image för att bläddra direkt åt vänster, höger, uppåt eller nedre kant.
    • Tryck på image för att ändra förstoringen av förhandsgranskningen.