Hem > Skriva ut etiketter > Skriva ut etiketter > Sekventiell utskrift

Sekventiell utskrift

Använd den här funktionen för att skapa etiketter med sekventiellt ordnade siffror eller bokstäver från ett enda etikettformat.

image
image

1. Tryck på image och image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Numrer- ing] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja en startpunkt och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja en slutpunkt och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja antalet etiketter du vill skriva ut och tryck sedan på image eller OK.