Hem > Redigera en etikett > Använd funktionen Tid och datum > Ändra eller ta bort inställningar för tid och datum

Ändra eller ta bort inställningar för tid och datum

Ändra inställningar för tid och datum

1. Placera markören till vänster om klockikonen på textinmatningsskärmen.
  2. Tryck på image för att öppna skärmen för inställning av tidsstämpel.
  3. Uppdatera de inställningar du vill ha och tryck på OK när du är klar.

Ta bort tid och datum från en etikett

1. Placera markören till höger om klockikonen på textinmatningsskärmen.
  2. Tryck på image.