Hem > Redigera en etikett > Använd funktionen Tid och datum > Ange tidsstämpel och lägg till tid och datum på en etikett

Ange tidsstämpel och lägg till tid och datum på en etikett

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Inställ- ningar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Inställning tidsstämpling] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja ett av följande alternativ:
    • [Tidmätning]

Använd [Tids- stämpel] för att lägga till datum och tid på en etikett.

1. Tryck på image eller image för att visa [Tidmätning].
      2. Tryck på image eller image för att visa [Auto] eller [Fast] och tryck sedan på OK.
        Alternativ Beskrivning
        Auto
        • Placera markören där du vill att tid och datum ska visas. Tryck på image, tryck på image eller image för att välja Tids- stämpel och tryck sedan på OK. Det aktuella datumet och klockan (eller ett framtida eller tidigare datum och tid, om du tidigare ställt in dem med hjälp av alternativet Framåt) och en klockikon visas på LCD-skärmen.
        • När du trycker på image endast skrivs det senaste datumet och den senaste tiden ut på etiketten. Klockikonen skrivs inte ut.
        Fast
        • Placera markören där du vill att tid och datum ska visas. Tryck på image, tryck på image eller image för att välja Tids- stämpel och tryck sedan på OK. Det aktuella datumet och den aktuella tiden visas på LCD-skärmen.
        • När du trycker på image skrivs det senaste datumet och den senaste tiden ut på etiketten.

image
      Kontrollera och bekräfta inställningarna för tid och datum genom att placera markören till vänster om klockikonen, trycka på image, trycka på image eller image att välja [Tids- stämpel] och sedan trycka på OK.
    • [Format]

Välj vilket format för tid och datum du vill använda.

1. Tryck på image eller image för att välja [Format].
      2. Tryck på image eller image för att välja det formatalternativ du vill ha.
        Alternativ Beskrivning
        Datum Skriver endast ut datum på etiketten.
        D&T Skriver ut datum och tid på etiketten.
        Tid Skriver endast ut tid på etiketten.
        T&D Skriver ut tid och datum på etiketten.
      3. Tryck på OK.

• [Framåt]

Ange ett datum och en tid i framtiden eller i det förflutna.

1. Tryck på image eller image för att välja [Framåt].
      2. Tryck på image eller image för att välja [] och ange de datum- och tidsvärden som du vill använda, och tryck sedan på OK.
        Alternativ Beskrivning
        Här kan du öka eller minska värdena för tid och datum.
        Av Skriver ut nuvarande tid och datum.
      3. Tryck på image eller image för att välja år, månad, vecka, datum, timme eller minut.
      4. Tryck på image eller image för att ändra datum och tid efter behov.
        image
        Du kan också ställa in datum och tid genom att skriva in siffrorna med hjälp av tangentbordet.
      5. Tryck på OK.