Hjem > Redigere en etikett > Bruke funksjonen for klokkeslett og dato > Endre eller slette klokkeslett- og datoinnstillinger

Endre eller slette klokkeslett- og datoinnstillinger

Endre klokkeslett- og datoinnstillinger

1. Plasser markøren til venstre for klokkeikonet på tekstinnskrivingsskjermen.
  2. Trykk på image for å åpne innstillingsskjermen for tidsstempelet.
  3. Oppdater innstillingene du ønsker og trykk på OK når du er ferdig.

Slette klokkeslett og dato fra en etikett

1. Plasser markøren til høyre for klokkeikonet på tekstinnskrivingsskjermen.
  2. Trykk på image.