Hjem > Redigere en etikett > Bruke funksjonen for klokkeslett og dato > Angi tidsstempel og legge til klokkeslett og dato på en etikett

Angi tidsstempel og legge til klokkeslett og dato på en etikett

1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Innst.], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Innstill stemplingstid], og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å velge ett av følgende alternativer:
    • [Timing]

Bruk [Tids- stempel] for å legge til dato og klokkeslett på alle etiketter.

1. Trykk på image eller image for å vise [Timing].
      2. Trykk på image eller image for å vise [Auto] eller [Fast], og trykk deretter på OK.
        Alternativ Beskrivelse
        Auto
        • Plasser markøren der du ønsker at klokkeslett og dato skal vises. Trykk på image, trykk på image eller image for å velge Tids- stempel og trykk deretter på OK. Den gjeldende datoen og klokkeslettet (eller en fremtidig eller tidligere dato og klokkeslett, hvis du har tidligere angitt dem ved bruk av alternativet Forover) og et klokkeikon vises på LCD-skjermen.
        • Når du bare trykker på image , skrives den nyeste datoen og klokkeslettet ut på etiketten. Klokkeikonet blir ikke skrevet ut.
        Fast
        • Plasser markøren der du ønsker at klokkeslett og dato skal vises. Trykk på image, trykk på image eller image for å velge Tids- stempel og trykk deretter på OK. Gjeldende dato og klokkeslett vises på LCD-skjermen.
        • Når du trykker på image, skrives den nyeste datoen og klokkeslettet ut på etiketten.

image
      Kontroller og bekreft innstillinger for klokkeslett og dato ved å plassere markøren til venstre for klokkeikonet og trykke på image. Trykk på image eller image for å velge [Tids- stempel], og trykk deretter på OK.
    • [Format]

Velg ønsket format for klokkeslett og dato.

1. Trykk på image eller image for å velge [Format].
      2. Trykk på image eller image for å velge ønsket formatalternativ.
        Alternativ Beskrivelse
        Dato Skriver ut bare datoen på etiketten.
        DatTidpkt Skriver ut datoen og klokkeslettet på etiketten.
        Tidspkt Skriver ut bare klokkeslettet på etiketten.
        TidpktDat Skriver ut klokkeslettet og datoen på etiketten.
      3. Trykk på OK.

• [Forover]

Angi en fremtidig eller tidligere dato og klokkeslett.

1. Trykk på image eller image for å velge [Forover].
      2. Trykk på image eller image for å velge [] og angi verdiene for klokkeslett og dato du ønsker å bruke, og trykk deretter på OK.
        Alternativ Beskrivelse
        Brukes til å øke eller redusere verdier for klokkeslett og dato.
        Av Skriver ut gjeldende klokkeslett og dato.
      3. Trykk på image eller image for å velge år, måned, uke, dato, time eller minutt.
      4. Trykk på image eller image for å endre gjeldende dato og klokkeslett etter behov.
        image
        Du kan også angi dato og klokkeslett ved å skrive inn tallene ved bruk av tastaturet.
      5. Trykk på OK.