Het hoofdvenster van P-touch Transfer Manager (Windows)

image
  1. Menubalk
    Via de menubalk hebt u toegang tot diverse opdrachten, gegroepeerd onder elke menutitel (de menu’s Bestand, Bewerken, Beeld, Extra en Help) op basis van de beschikbare functies.
  2. Printer selecteren
    Hiermee kunt u de printer selecteren waar de gegevens naartoe moeten worden verzonden. Als u een printer selecteert, worden in de lijstweergave alleen de gegevens weergegeven die naar de betreffende printer kunnen worden verstuurd.
  3. Sjablonenlijst
    Hier worden de sjablonen uit de geselecteerde map weergegeven.
  4. Afdrukvoorbeeld
    Hier wordt een afdrukvoorbeeld van de sjablonen uit de lijst met sjablonen weergegeven.
  5. Mappenlijst
    De lijst met mappen en printers wordt weergegeven. Wanneer u een map selecteert, worden de sjablonen uit de geselecteerde map weergegeven in de lijst met sjablonen. Als u een printer selecteert, worden de huidige sjablonen en overige gegevens weergegeven die in deze printer zijn opgeslagen.
  6. Werkbalk
    De werkbalk biedt toegang tot opdrachten die u vaak nodig hebt.

Werkbalkknoppen

Pictogram Naam knop Functie
image
Overdragen Klik om sjablonen en andere gegevens van de computer naar de printer over te dragen.
Opslag verzendbestand

(Als er geen verbinding is met een printer)

Klik om het bestandstype te wijzigen van de gegevens die naar andere toepassingen moeten worden verzonden.

De beschikbare interfaces kunnen per model verschillen.

image
Back-up maken Klik om sjablonen en andere gegevens die in de printer zijn opgeslagen op te halen en op de computer op te slaan.
image
Openen Klik om de geselecteerde sjabloon te openen.
image
Zoeken Klik om te zoeken naar sjablonen en andere gegevens die in P-touch Library zijn opgeslagen.
image
Weergave wijzigen Klik om de stijl van de bestandsweergave te wijzigen.