Een sjabloon overdragen naar P-touch Transfer Manager (Windows)

1. Start P-touch Editor image.
    • Windows 11

Klik op Start>Brother P-touch>P-touch Editor of dubbelklik op het pictogram P-touch Editor op het bureaublad.

*Of de map van Brother P-touch wordt gemaakt, is afhankelijk van het besturingssysteem van de computer.

• Windows 10:

Klik op Start>Brother P-touch>P-touch Editor of dubbelklik op het pictogram P-touch Editor op het bureaublad.

• Windows 8.1:

Klik op het pictogram P-touch Editor in het scherm Toepassingen of dubbelklik op het pictogram P-touch Editor op het bureaublad.

2. Open de gewenste sjabloon of maak een lay-out.
  3. Klik op Bestand>Sjabloon overbrengen>Overdragen.
    Het venster van P-touch Transfer Manager wordt weergegeven. De sjabloon wordt overgedragen naar de map Configuraties.