Beschikbare toepassingen

Windows

App Kenmerken
P-touch Editor *1

Hiermee kunt u uw eigen labels ontwerpen en afdrukken. Gebruik de ingebouwde tekentools om verschillende lettertypen en stijlen te maken, afbeeldingen te importeren en barcodes toe te voegen.

P-touch Transfer Manager *2

Met dit programma kunt u sjablonen en andere gegevens overdragen naar de labelprinter en back-ups van gegevens opslaan op de computer.

Dit hulpprogramma wordt samen met P-touch Editor geïnstalleerd.

P-touch Library

P-touch Editor-sjablonen beheren en afdrukken.

Met P-touch Library kunt u sjablonen afdrukken.

Dit hulpprogramma wordt samen met P-touch Editor geïnstalleerd.

P-touch Transfer Express *2

Hiermee kunt u documenten overdragen naar de labelprinter.

P-touch Update Software *2 De nieuwste versie van de software en firmware downloaden.
*1
De functie voor het overdragen van sjablonen is momenteel uitsluitend beschikbaar in P-touch Editor 5.4. Na een toekomstige update is deze functie ook beschikbaar in P-touch Editor 6.0.
*2
Alleen beschikbaar met de USB-verbinding.

Mac

App Kenmerken
P-touch Editor

Hiermee kunt u uw eigen labels ontwerpen en afdrukken. Gebruik de ingebouwde tekentools om verschillende lettertypen en stijlen te maken, afbeeldingen te importeren en barcodes toe te voegen.

Transfer Express *1 Firmware bijwerken naar de nieuwste versie.
Alleen beschikbaar met de USB-verbinding.