Home > Software installeren > Het printerstuurprogramma en de software op een computer installeren (Windows)

Het printerstuurprogramma en de software op een computer installeren (Windows)

Installeer het printerstuurprogramma en de software Brother P‑touch Editor als u vanaf een Windows-computer wilt gaan afdrukken.

1. Open uw favoriete webbrowser en typ install.brother in de adresbalk.
    image
  2. Klik op de knop Downloaden om het installatieprogramma voor de software en de documentatie te downloaden.
  3. Blader op de computer naar de map Downloads, dubbelklik op het gedownloade installatiebestand en volg de aanwijzingen op het scherm.
    OPMERKING
    • Als u de labelprinter via Bluetooth met de computer verbindt, zorg er dan voor dat u de instelling voor gegevensoverdracht via Bluetooth in het besturingssysteem instelt op Bidirectioneel.
    • Druk nadat u het wachtwoord hebt bevestigd op de juiste knop op de labelprinter om het koppelen te starten.