Home > De labelprinter installeren > Bluetooth in- of uitschakelen

Bluetooth in- of uitschakelen

1. Druk op image.
  2. Druk op image of image om [In- stellingen] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om [Bluetooth] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om [Bluetooth (Aan/Uit)] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om [Aan] of [Uit] te selecteren en druk vervolgens op OK.
    Als u [Aan] selecteert, wordt het Bluetooth-pictogram op het LCD-scherm weergegeven.
image
  • U kunt Bluetooth ook in- of uitschakelen door tegelijkertijd op image en image te drukken als het beginscherm wordt weergegeven.
  • Zet de modus Automatisch opnieuw verbinding maken voor Bluetooth aan of uit als u de labelprinter verbindt met het mobiele apparaat.