Home > De labelprinter installeren > Tapekleurdetectie in- of uitschakelen

Tapekleurdetectie in- of uitschakelen

Voor een beter voorbeeld van het label dat u aan het maken bent, schakelt u de functie Tapekleurdetectie in op [Aan] in de Labelweergavemodus. De labelprinter detecteert de kleur van de tape en het label wordt in kleur op het LCD-scherm weergegeven.

De standaardinstelling is [Aan].

1. Druk op image.
  2. Druk op image of image om [In- stellingen] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om [Tapekleur] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om [Aan] of [Uit] te selecteren en druk vervolgens op OK.
OPMERKING

De functie Tapekleurdetectie is niet beschikbaar bij het gebruik van bepaalde tapecassettes. Als dat het geval is, wordt het label met zwarte tekst op een witte achtergrond op het LCD-scherm weergegeven.