Home > De labelprinter installeren > Automatisch uitschakelen instellen

Automatisch uitschakelen instellen

De labelprinter is voorzien van een energiebesparingsfunctie waarmee het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld als onder bepaalde bedrijfsomstandigheden gedurende een bepaalde tijd geen toets wordt ingedrukt. Of u nu de netspanningsadapter of de oplaadbare li-ionbatterijen gebruikt, de instellingen voor automatisch uitschakelen kunnen worden aangepast.
  1. Druk op image.
  2. Druk op image of image om [In- stellingen] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om [Auto uitschakelen] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om [Adapter] of [Batterij] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om een van de volgende opties te selecteren:
    Optie
    Beschrijving
    Adapter

Uit

1hr.

2hr.

4hr.

8hr.

Batterij

5min.

10min.

30min.

6. Druk op OK.