Home > Labels maken en afdrukken op de computer > Labels afdrukken met het printerstuurprogramma (Windows)

Labels afdrukken met het printerstuurprogramma (Windows)

Zorg dat u het printerstuurprogramma hebt geïnstalleerd.

Ga voor de nieuwste stuurprogramma’s en software naar de pagina Downloads van uw model op de Brother support website: support.brother.com.

1. Sluit de labelprinter aan op een computer.
  2. Open het document dat u wilt afdrukken.
  3. Selecteer de afdrukopdracht in de toepassing die u gebruikt.
  4. Selecteer de juiste labelprinter en klik vervolgens op de knop Afdrukeigenschappen of Voorkeuren.
    Het venster van het printerstuurprogramma wordt daarop weergegeven.
  5. Wijzig, indien nodig, de instellingen van het printerstuurprogramma.
  6. Klik op OK.
  7. Voltooi de afdruktaak.