Hjem > Udskrivning af labels > Udskrive overførte skabeloner

Udskrive overførte skabeloner

Du kan overføre skabeloner, der er oprettet med P-touch Editor, til labelprinteren.
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Overførte skabeloner], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den skabelon, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Udskriv], og tryk derefter på OK.
image
Hvis du endnu ikke har overført skabeloner fra P-touch Editor, [Overførte skabeloner] vises de ikke på listen over muligheder.

Mere information imageimage Relaterede emner