Hjem > Udskrivning af labels > Udskrive overførte skabeloner > Rediger og udskriv overførte skabeloner

Rediger og udskriv overførte skabeloner

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Overførte skabeloner], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den skabelon, du vil redigere, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Redig. Label (gem ikke)], og tryk derefter på OK.
  5. Rediger skabelonen.
    image
    Du kan ikke tilføje eller slette et linjeskift, når du redigerer en overført skabelon.
  6. Tryk på image eller image for at vælge den redigerede skabelon, og tryk derefter på OK.
  7. Tryk på image eller image for at få vist [Udskriv], og tryk derefter på OK.
image
Du kan ikke gemme dine ændringer til en overført skabelon.