Hjem > Udskrivning af labels > Udskrive overførte skabeloner > Udskriv overførte skabeloner fra databasen

Udskriv overførte skabeloner fra databasen

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Overførte skabeloner], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den skabelon, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Udskriv fra database], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image, image, image, eller image for at vælge den første post i det område, hvor du vil udskrive.
  6. Tryk på image, image, image, eller image for at vælge den sidste post i det område, hvor du vil udskrive.
    Posterne i det valgte område er fremhævet på displayet.
  7. Tryk på image eller image for at få vist [Udskriv], og tryk derefter på OK.
image
Det maksimale antal tegn, der kan udskrives for én overført skabelon, er 1500 tegn. Linjeskift og tekstblokke reducerer det maksimale antal.