Hem > Konfigurera din etikettskrivare > Justera LCD-kontrasten

Justera LCD-kontrasten

Standardinställningen för LCD-kontrasten är [0].

PT-D410

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Justering] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa[LCD-kontrast].
  4. Tryck på image eller image för att välja din preferens [-2 - +2] och tryck sedan på OK.

PT-D460BT

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Inställ- ningar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Justering] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa [LCD-kontrast] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja din preferens [-2 - +2] och tryck sedan på OK.