Hem > Konfigurera din etikettskrivare > Slå på/av bakgrundsbelysningen

Slå på/av bakgrundsbelysningen

Relaterade modeller:PT‑D460BT
Spara ström genom att stänga av bakgrundsbelysningen.

Standardinställningen för bakgrundsbelysning är [].

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Inställ- ningar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Bakgrundsbelysning] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja [] eller [Av] och tryck sedan på OK.
OBS
  • Bakgrundsbelysningen stängs automatiskt av om maskinen är inaktiv under en tid som du anger.
  • Bakgrundsbelysningen stängs av när du skriver ut.