Hjem > Udskrivning af labels > Udskrivning af labels > Sekventiel udskrivning

Sekventiel udskrivning

Brug denne funktion til at oprette labels med sekventielt arrangerede tal eller bogstaver fra et enkelt labelformat.

image
image

PT-D410

1. Tryk på image og image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Nummerering], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge startpunktet, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge slutpunktet, og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge det antal labels du vil udskrive, og tryk derefter på image eller OK.

PT-D460BT

1. Tryk på image og image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Nummer], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge startpunktet, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge slutpunktet, og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge det antal labels du vil udskrive, og tryk derefter på image eller OK.