Hjem > Udskrivning af labels > Udskrivning af labels

Udskrivning af labels

Labelen afskæres ved at trykke på tapeafskærerarmen i øverste venstre hjørne af labelprinteren

BEMÆRK
  • For at forhindre, at tapen beskadiges, må du ikke røre knivhåndtaget, mens meddelelsen [Udskriver... Kopier] eller [Fremfører tape... Vent] vises på displayet.

• Undgå at trække i labelen, når labelprinteren skubber den ud fra tapeudgangsåbningen. Hvis du gør det, vil farvebåndet blive afladet sammen med tapen, hvilket gør tapen ubrugelig.
  • Bloker ikke tapeudgangsåbningen under udskrivning. Det vil få tapen til at krølle og sidde fast.
  1. Når du har oprettet din label, skal du trykke på image.
  2. Tryk på image eller image for at ændre antal kopier, og tryk derefter på image eller OK.
    image
    • Du kan også angive antallet af kopier ved hjælp af taltasterne.
    • Hvis du kun skal bruge én kopi af labelen, skal du trykke på image uden at vælge antallet af kopier.