Tilgængelige programmer

Windows

Program Egenskaber
P-touch Editor

Gør det muligt at designe og udskrive brugerdefinerede labels ved hjælp af indbyggede tegneværktøjer for at oprette forskellige skrifttyper og teksttypografier, importere billeder og indsætte stregkoder.

P-touch Update Software *1 Opdaterer software og firmware til den seneste version.
*1
Kun tilgængelig med USB-tilslutning.

Mac

Program Egenskaber
P-touch Editor

Gør det muligt at designe og udskrive brugerdefinerede labels ved hjælp af indbyggede tegneværktøjer for at oprette forskellige skrifttyper og teksttypografier, importere billeder og indsætte stregkoder.

Hurtig Overførsel *1 Opdaterer firmware til den seneste version.
Kun tilgængelig med USB-tilslutning.