Hjem > Installation af software > Installation af printerdriveren og software på en computer (Windows)

Installation af printerdriveren og software på en computer (Windows)

Hvis du vil udskrive fra din computer, skal du installere printerdriveren og Brother P-touch Editor softwaren på din computer.

1. Åbn din foretrukne webbrowser og indtast flg. install.brother i adresselinjen.
    image
  2. Klik på knappen Download for at downloade software/dokumentations-installationsprogrammet.
  3. Naviger til Overførsler mappen på din computer, dobbeltklik på det downloadede installationsprogram, og følg vejledningerne på skærmen.
    BEMÆRK
    • Når du tilslutter Labelprinteren til din computer ved hjælp af Bluetooth, skal du sørge for at indstille Bluetooth-dataoverførselsindstillingen i dit operativsystem til tovejsoverførsel. (PT-D460BT)
    • Tryk på den relevante knap på labelprinteren for at parre, når du bekræfter kodeordet.